İl sağlık müdürümüz ve başkanlarımız hastanemizi ziyaret etti..
23 Mayıs 2018

İl sağlık müdürümüz Uz.Dr.Bediha Salnur,kamu hastaneleri hizmet başkanımız Uz.Dr.Anıl Esen, acil sağlık hizmetleri başkanımız Dr.Yenal Duğral, destek hizmetleri başkanımız Mehmet Alper 22.05.2018 tarihinde hastanemizi ziyaret etmiştir.Hastanemizdeki TRSM,gebe ve menapoz okulu , diyabet okulu ve polikliniği, SDL odaları, palyatif bakım servisi gibi özellikli birimler ile acil servis ve diğer yataklı servisler,poliklinikler,yoğun bakım ünitesi,diyaliz ünitesi,radyoloji-laboratuvar birimleri,konferans salonu ve ibadethanemizi gezip takdir etmiş ve değerli önerilerde bulunmuşlardır.Sağlık müdürümüz bu sırada hasta ve hasta yakınları ile bol bol sohbet etmiş ,istek ve şikayetlerini sorup yeni hastanemizden memnuniyetlerine tanık olmuştur.Ziyaret sonunda hastanemize hemşire desteğinde bulunacağına dair söz vermiştir.