18-24 Mart Yaşlılar Haftası ziyaretlerimiz.
25 Mart 2019

18-24 Mart Yaşlılar haftası vesilesi nedeniyle Evde Sağlık Hizmetleri birimimize kayıtlı olan ve en fazla yaş almış hastası olan  99 yaşındaki İzzet Bilir’i evinde ziyaret ettik.Torbalı Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcımılarımız Uz.Dr.Hasan Mollahüseyinoğlu ve Uz.Dr.Şule Bilgin ile Evde Sağlık Hizmeti çalışanları tarafından ziyaret edilip pasta kesilen ve sağlıklı mutlu nice yaşlar dilenen hastamız ve yakınları ile keyifli vakit geçirildi, hastanemizden istek ve ihtiyaçları soruldu.Tüm yaşlılarımıza bir kez daha saygı, sevgi ve hürmette bulduğumuzu onların geçmişten günümüze örf, adet ve kültürümüzü taşıyan birer köprü olduğunu herzaman için en özel ilgiyi ve bakımı hakettiklerini belirten hastane yönetimi bu tarz ziyaretleri sık sık gerçekleştirdiklerini ve devam edeceklerini belirtti.Daha sonra mucize bebek olan henüz 22 haftalık iken doğan, zorlu bir yaşam mücadelesi sonrası evinde sağlıklı bir şekilde büyümeye devam eden bebek Süleyman Selek ve ailesini ziyaret eden ekibimiz hem bebeğin hem de ailesinin hastanemizden beklentilerini sordular.Olağanüstü ilgi ve sevgileri ile Süleyman bebeği yaşama bağlayan anne ve ablaları başta olmak üzere tüm ailesi tebrik edildi.Yaşlılar haftası olduğu da hatırlatılarak mucize bebeğin anane ve babanesine ihtiyaçları soruldu, milletimiz için ne kadar kıymetli oldukları vurgulandı.Süleyman bebeğe upuzun sağlıklı bir ömür dilenerek mumlar üflendi ve Torbalı Devlet Hastanesi olarak herzaman yanlarında olduğumuz belirtildi.