Hastanemizde ‘Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Eğitimi’ Verildi!
21 Eylül 2018

19-20-21 Eylül tarihlerinde Torbalı Devlet Hastanesi eğitim salonunda ‘Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Eğitimi’ verilecektir.
Bu eğitim, yenidoğanın sağlıkla dünyaya gelmesi ve hayatına devam edebilmesinin sağlanması amacıyla,doğum anındaki ilk dakikalarda yenidoğana optimal yaklaşım uygulamalarının teorik ve pratik olarak uygulayıcılara aktarılacağı bir eğitimdir.
Değerli Eğitimcilerimiz Dr.Boğaçhan Aytekin-(İzmir Sağlık Müdürlüğü), Prof.Dr.Özlem Bekem Soylu,Doç.Dr.İlker Günay , Doç.Dr.Melek Akar,Uzm.Dr.Özgün Uygun,Uzm.Dr.Esmehan Meydan tarafından Hastanemiz anestezi, kadındoğum ve çocuk uzman hekimleri İle ebeler , anestezi teknisyenleri ve Ödemiş -Tire-Selçuk Devlet Hastanelerinin ilgili branş çalışanlarına eğitim verilip, sınav sonrası sertifika verilmiştir.